Voetreflexmassage

Voetreflexologie is een wetenschap die al meer dan 5000 jaar oud is. In China en bij de Indianen werd deze theorie al eeuwenlang toegepast. De westerse wereld heeft pas in latere tijden de betekenis ervan ontdekt. In onze voeten bevinden zich vele reflexzones. Door gerichte massages van deze voetreflexzones heeft dat een gunstige invloed, bijvoorbeeld de voetreflexmassage.

In onze voeten bevinden zich vele reflexzones. Door gerichte massages van deze voetreflexzones kan een gunstige invloed op de corresponderende lichaamsdelen en organen worden verkregen.

In onze leefwijze pakken we onze voeten voor een groot gedeelte in, waardoor een natuurlijke massage ontbreekt. Reflexologie verhelpt stress en druk, geeft een goede doorbloeding en deblokkeert nerveuze impulsen. Het helpt het lichaam op een natuurlijke wijze weer in balans te komen. Er zijn nooit schadelijke gevolgen en derhalve is het niet alleen een erg prettige, maar ook zeer veilige methode.

Voetreflexmassage

Wat is er mogelijk in onze salon?
U neemt een ontspannende voetreflexmassage, bij uw gezichtsbehandeling, tijdens het masker. U maakt een afspraak voor een uitgebreide voetreflexbehandeling, waarbij we alle punten van de voet masseren en extra aandacht geven aan de pijnpunten. Deze behandeling duurt ong. 1 uur.