Nutri-Peptide

Actieve en natuurlijke ingrediënten worden gecombineerd voor snelle en optimale resultaten op het gebied van anti-aging. Een nutri-peptide behandeling in de salon geeft direct resultaat en voor thuisgebruik is er een dagcrème met peptide.

Door de jaren heen neemt de energie van de cellen die nodig zijn om de natuurlijke structuur van de huid te ondersteunen aanzienlijk af. Als gevolg hiervan verliest de huid geleidelijk zijn vermogen om het verouderingsproces te vertragen wat leidt tot rimpels en dehydratatie van de huid. 

Bij de NUTRI-PEPTIDE behandeling wordt gebruik gemaakt van fotomodulatie. Dit is een nieuw concept in huidbehandelingen waarbij lichtstralen gebruikt worden als overbrenger van energie. Deze energie wordt geactiveerd in de huidlagen en stimuleert processen die het uiterlijk en functioneren van de huid verbeteren.

Uit onderzoek is gebleken dat fotomodulatie een van de belangrijkste factoren is voor het aanmaken van nieuwe cellen en collageen in de huid. De opname van lichtenergie door de verschillende moleculen in de huid, zorgen voor een natuurlijke huidreactie die nodig is bij het aanmaken van nieuwe vezels.
Een belangrijk ingrediënt komt van de Lariksboom. Dit zorgt ervoor dat het vocht beter vastgehouden wordt in de huid, het verbetert de textuur van de huid en versterkt de huidbarrière. En nog een belangrijk effect, het verhoogt de efficiëntie van zonnefilters.

Nutri-peptide

De behandeling bestaat uit:
– Reiniging van de huid
– Pre-peeling met rice silk
– Lactic Peel (een lichte zuurpeeling)
Neutraliseren van de lactic peeling
– Anti-aging booster
– Gezichtsmassage met vitality mask. (Schouder en nek massage kunnen toegevoegd)
– Gold mask
– Peptide crème