Visagie/Make-up

Na uw behandeling is het mogelijk om een make-up te laten aanbrengen. Ook is het mogelijk dat u advies krijgt in wat bij uw huid het beste past. Een les behoort ook tot de mogelijkheden. Daarin leert u precies hoe u een make-up moet aanbrengen.

Bruidsmake-up verzorgen wij ook. Dit houdt het volgende in:
Een proefmake-up enige tijd voor de trouwdatum. U maakt uw wensen kenbaar en we zoeken samen (of met een vriendin / moeder enz erbij) naar wat jij / jullie mooi vinden.
Op de trouwdag komt u in de salon of ik kom aan huis (wat de voorkeur heeft) en breng de make-up aan.
Op de trouwdag kan ik ook de make-up van uw vriendinnen, moeder enz verzorgen.

Wij werken met diverse merken. Alle producten zijn hoogwaardig en niet getest op dieren. We proberen ook steeds de kleuren up to date te houden. Wij hebben een uitgebreid assortiment dat is aan te schaffen in de salon.

Verschillende kleuren make-up

Wilt u eens een uitgebreide make-up voor een feest, werk , beurs enz. dan bent u bij ons aan het juiste adres. De make-up wordt aangepast aan uw wensen. Basic of juist heel hip met veel glamour en glitter u zegt het maar.

Tevens kunt u bij ons een afspraak maken voor een bruidsmake-up. Dit bestaat uit 2 afspraken, de proef make-up en natuurlijk de make-up op de trouwdag zelf. Ook kunnen we andere familieleden of vrienden deze dag van een make-up voorzien.

Hoe moeten we een make-up aanbrengen?

Wilt u dat graag zelf weten?
Maak dan een afspraak voor een make-up les. Dit kan individueel bij ons in de salon.

Laat u eens informeren over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.